Wat doen we?

Video


Wij realiseren professionele dronebeelden van hoge kwaliteit voor media- en filmproductiebedrijven. Uitmuntende vliegvaardigheden in combinatie met hoogwaardige top notch drones resulteren telkens in tevreden klanten.

Fotografie


Diezelfde hoge video kwaliteitsnorm trekken we door in onze fotografie opdrachten. We tillen jouw locatie of event foto’s naar een “hoger” niveau.

Inspectie & mapping


Voor inspectie en mapping doe je beroep op onze betrouwbare aanpak en ons secure vliegwerk.


Corporate video

Magistrale dronebeelden zijn dikwijls de finishing touch die je “production value” aanzienlijk doet stijgen. Creative droners (what’s in a name) zet al zijn creativiteit in om een eindproduct af te leveren met impact. Een grote troef is dat onze crews zowel met camerawerk op de grond als in de lucht tonnen ervaring hebben. De combo maakt het uiteraard ook budgettair interessant…

 


Tv & film

We hebben drones in ons gamma die uitermate geschikt zijn voor high end TV en cinematografische producties. Estethiek en dynamiek gaan daarbij hand in hand. Van HD tot 4K en meer… afhankelijk van het doel gebruiken wij de juiste tool.

 


Real estate

Drone video en fotografie werkt. Potentiële kopers zien hun toekomstige eigendom in optimale omstandigheden. Het geeft een volledig beeld over het project en neemt eventuele koopdrempels weg. We verzorgen, indien gewenst, ook de interne opnames d.m.v. gestabiliseerde camera’s.

Maar ook tijdens het bouwproces is het een handige en effectieve tool om mogelijk conflicten op te lossen of om essentiële informatie in te winnen voor aannemers.

 


Events

Droneshots geven jouw eventfilm net dat tikkeltje meer.

Overtuig jezelf en neem een kijkje naar onze event showreel.

 


Live streaming

Bij Live Streaming worden de drone-beelden live verspreid via internet waardoor de niet aanwezigen toch in real time kunnen meekijken.

Je kan live streamen via verschillende online platformen zoals facebook of Youtube. Hierdoor heb je een groter bereik en meer interactie met je kijkers.


Bouw

Door middel van drone mapping maken we een virtuele kaart in de hoogste resolutie en met de exacte afmetingen. Je krijgt hierdoor een beter inzicht over je bouwproject, van het grootste overzicht tot het kleinste detail. Maar denk ook aan toepassingen als 3D modellen of volumeberekeningen.

 


Verzekering & schadegevallen

Vermijd dure traditionele inspectie methodes voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoogwerkers en stellingen.

Met onze drones vliegen we 360° rond het onderwerp en geven we een heldere en nauwkeurige inkijk op schade of twist gevallen.

 


Fotografie


Heb je een vraag? We zijn er om je te helpen.

 Boek vrijblijvend een gratis consult!

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met jou.